
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Empanada Teig
- 130 g Wasser
- 25 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weißwein
- 450 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 60 g Schweineschmalz
Thunfisch Füllung
- 3 hartgekochte Eier geschält
- 50 g Olivenöl (oder Öl vom Thunfisch)
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 180 g rote Paprika in Stücken
- 120 g grüne Paprika in Stücken
- 250 g passierte Tomaten
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- ¾ TL Salz
- 1 Prise Cayennepfeffer
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 300 g Thunfisch in Öl, in der Dose gut abgetropft
- 1 Ei verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 167 kcal / 697 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55min
Kimchi-Jalousien
40min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2hod. 50min
Grissini
13hod. 40min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1hod. 45min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1hod.
Smoked Salmon Roulade
1hod. 55min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1hod. 25min
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
3hod.
Torta della nonna
3hod. 50min
Mohn-Topfen-Knödel mit Zitronenjoghurt
3hod.
Waldviertler Mohnzelten
1hod. 30min