Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Empanada Teig
- 130 g Wasser
- 25 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weißwein
- 450 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 60 g Schweineschmalz
Thunfisch Füllung
- 3 hartgekochte Eier, geschält
- 50 g Olivenöl (oder Öl vom Thunfisch)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 180 g rote Paprika, in Stücken
- 120 g grüne Paprika, in Stücken
- 250 g passierte Tomaten
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- ¾ TL Salz
- 1 Prise Cayennepfeffer
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 300 g Thunfisch in Öl, in der Dose, gut abgetropft
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 697 kJ / 167 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzasonne
1 godz. 55 min
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
3 godz.
Torta della nonna
3 godz. 50 min
Gefüllte Focaccia
4h
Empanadillas mit Gemüse-Käse-Füllung
1h 10 min
Empanadas mit Huhn
1h 45 min
Speck-Spieße
1 Std. 30 Min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1h 25min
Pizza Wraps
1h 15 min
Tomatentarte à la Provence
55min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 Std. 15 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45 min