![Guiso de pato con garbanzos y borrajas Guiso de pato con garbanzos y borrajas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68685596-1D96-473F-BE15-D3F2B5EB80CC/Derivates/9156957B-6633-4874-9E64-FAE44A7440A1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo con piel aplastados
- 1 magret de pato con piel sin hueso en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de brandy
- 200 g de vino tinto
- 100 g de miel
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
-
4
higos secos (cortados por la mitad)
nebo 4 ciruelas pasas sin hueso - 400 g de borrajas cocidas (en conserva) escurridas
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2284 kJ / 546 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 35.7 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Codornices al limón
45min
Caldereta de cordero
50min
Pollo en pepitoria
45min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45min
Cordero guisado con uvas blancas
1h
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40min
Costillas al vino con arroz
1h
Cordero al ajillo
1h
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min