Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo con piel aplastados
- 1 magret de pato con piel sin hueso en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de brandy
- 200 g de vino tinto
- 100 g de miel
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
-
4
higos secos (cortados por la mitad)
nebo 4 ciruelas pasas sin hueso - 400 g de borrajas cocidas (en conserva) escurridas
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2284 kJ / 546 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 35.7 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de judías rojas con costillas
40 Min
Cardo a la cerveza
25 min
Alubias con bacalao
30 min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 Min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1 Std.
Sorbete de cebada especiado
6 godz. 25 min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 Std. 20 Min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1 Std. 40 Min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 Std.
Lentejas con setas y morcilla
3h
Arroz con cordero
1 Std. 10 Min