Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo con piel aplastados
- 1 magret de pato con piel sin hueso en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de brandy
- 200 g de vino tinto
- 100 g de miel
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
-
4
higos secos (cortados por la mitad)
nebo 4 ciruelas pasas sin hueso - 400 g de borrajas cocidas (en conserva) escurridas
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2284 kJ / 546 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 35.7 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con conejo
50 min
Perdices confitadas
26h 30min
Estofado de cerdo con apio
1 godz. 10 min
Judías verdes al curry con ternera y arroz blanco
1h 5min
Potaje con buñuelos de arroz
1h
Menú: Cuscús de cordero y verduras. Crema catalana
1h
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 godz. 20 min
Guiso de judías rojas con costillas
40 min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 godz. 20 min
Estofado de ciervo con setas
1h