Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento

Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento

4.6 83 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

Salmorejo casero
  • 350 - 400 g de tomates pera bien maduros
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de miga de pan blanco
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra variedad arbequina
  • 25 g de vinagre de jerez
  • 1 cucharadita de sal
Montaje de la ensalada
  • 4 - 6 pimientos rojos asados en conserva en tiras de 1 cm (aprox. 120 g)
  • 1 lata de ventresca de atún en aceite (aprox. 120 g)
  • 1 aguacate cortado en láminas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 11.8 g
Kalorie 1749 kJ / 418.5 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 16.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...