Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento

Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento

4.6 75 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 raciones

Suroviny

Salmorejo casero
  • de tomates pera bien maduros
    350 - 400 g
  • diente de ajo
    1
  • de miga de pan blanco
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra variedad arbequina
    100 g
  • de vinagre de jerez
    25 g
  • de sal
    1 cucharadita
Montaje de la ensalada
  • pimientos rojos asados en conserva en tiras de 1 cm (aprox. 120 g)
    4 - 6
  • de ventresca de atún en aceite (aprox. 120 g)
    1 lata
  • aguacate cortado en láminas
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 418.5 kcal / 1749 kJ
Protein 11.8 g
Tuk 34 g
Sacharidy 16.4 g
Vláknina 3.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...