
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmorejo casero
- 350 - 400 g de tomates pera bien maduros
- 1 diente de ajo
- 100 g de miga de pan blanco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra variedad arbequina
- 25 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje de la ensalada
- 4 - 6 pimientos rojos asados en conserva en tiras de 1 cm (aprox. 120 g)
- 1 lata de ventresca de atún en aceite (aprox. 120 g)
- 1 aguacate cortado en láminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 418.5 kcal / 1749 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6hod. 45min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10min
Salmorejo de atún ligero
1hod. 10min
Ensaladilla con salsa de aguacate
1hod.
Tosta de guacamole con anchoas
10min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45min
Pulpo en salpicón
25min