
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de agua
-
300
g de berza de hoja lisa lavada y escurrida (en trozos)
nebo 300 g de grelos lavados y escurridos (en trozos) - ½ cucharadita de sal
- 450 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en 2 lomos)
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
- 8 dientes de ajo sin pelar, ligeramente aplastados
- 80 g aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 376 kcal / 1572 kJ
- Protein
- 27.9 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Bacalao al horno con brócoli
1hod. 30min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1hod.
Pote gallego de repollo
2hod. 40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Arroz negro de chipirones con verduras
1hod. 20min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1hod.
Sopa de pescado donostiarra
1hod.