Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de agua
-
300
g de berza de hoja lisa lavada y escurrida (en trozos)
nebo 300 g de grelos lavados y escurridos (en trozos) - ½ cucharadita de sal
- 450 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en 2 lomos)
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
- 8 dientes de ajo sin pelar, ligeramente aplastados
- 80 g aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Estofado de ventresca de bonito
40 min
Marmitako para dos
30 min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1 Std.
Congrio con garbanzos a la marinera
45 min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50 min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Caldo gallego exprés
30 min
Marmitako
40 min