Kompatibilní verze
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tomates maduros pequeños sin piel ni semillas
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para regar)
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de albahaca fresca
- 500 g de agua
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 4 - 6 tiras de piel de lima
- 2 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 150 g c/u)
- 1 pellizco de sal en escamas
- 50 g de brotes germinados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 4.75 g
- Tuk
- 16.56 g
- Vláknina
- 1.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape al vapor con salsa verde
20min
Bacalao con chirlas
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30min
Rape al limón con anchoas
25min
Bacalao con salsa de mango
30min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Dorada a la veneciana
55 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min