Kompatibilní verze
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tomates maduros pequeños sin piel ni semillas
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para regar)
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de albahaca fresca
- 500 g de agua
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 4 - 6 tiras de piel de lima
- 2 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 150 g c/u)
- 1 pellizco de sal en escamas
- 50 g de brotes germinados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 4.75 g
- Tuk
- 16.56 g
- Vláknina
- 1.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor de almejas
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rape al limón con anchoas
25min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao con salsa de mango
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min