Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos

Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos

4.6 52 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 25min
2 raciones

Suroviny

  • tomates maduros pequeños sin piel ni semillas
    2
  • de aceite de oliva (y un poco más para regar)
    30 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de albahaca fresca
    2 hojas
  • de agua
    500 g
  • tiras de piel de limón
    4 - 6
  • tiras de piel de lima
    4 - 6
  • de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 150 g c/u)
    2 lomos
  • de sal en escamas
    1 pellizco
  • de brotes germinados
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 282 kcal / 1181 kJ
Protein 28.5 g
Tuk 16.56 g
Sacharidy 4.75 g
Vláknina 1.55 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...