
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de espaguetis negros (de tinta de sepia)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla
- 100 g de mantequilla
-
250
g de rebozuelos frescos
nebo 250 g de setas frescas (shiitake, portobello, ...) - 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 limón
- 4 yemas de huevo
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (escurridos y en cuartos)
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 100 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 722.5 kcal / 3020 kJ
- Protein
- 18.6 g
- Tuk
- 41.2 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Vláknina
- 11.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20min
Macarrones con salsa de setas
20min
Risotto con boletus
30min
Tallarines en negro con sepia
30min
Arroz con cardo y mejillones
50min
Croquetas de hojas de borraja y boletus
2hod. 45min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2hod. 50min
Tagliatelle con salsa de boletus
2hod. 30min
Salsa de queso de cabra
5min
Risotto con manzana y boletus
30min
Fideuá negra de calamares
45min