![Espaguetis negros con fricasé de alcachofa Espaguetis negros con fricasé de alcachofa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/070B4F4C-E427-452C-867E-47A860857B95/Derivates/9bed0f89-adfb-4546-8607-9f8800a4442b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de espaguetis negros (de tinta de sepia)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla
- 100 g de mantequilla
-
250
g de rebozuelos frescos
nebo 250 g de setas frescas (shiitake, portobello, ...) - 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 limón
- 4 yemas de huevo
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (escurridos y en cuartos)
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 100 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3020 kJ / 722.5 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 41.2 g
- Vláknina
- 11.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas con champiñones y beicon
50 Min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 Min
Trenette al pesto
30 Min
Cardo a la cerveza
25 Min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45 Min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30min
Risotto con manzana y boletus
30 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 Min
Ensalada de pasta con algas wakame y gulas
20 Min
Ensalada de arroz, setas y bonito
30 Min
Espaguetis a la carbonara
25 Min