Espaguetis negros con fricasé de alcachofa

Espaguetis negros con fricasé de alcachofa

3.6 13 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
4 raciones

Suroviny

  • de sal
    3 cucharaditas
  • de espaguetis negros (de tinta de sepia)
    350 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla
    80 g
  • de mantequilla
    100 g
  • de rebozuelos frescos
    250 g
    250 g de setas frescas, (shiitake, portobello, ...)
  • de vino blanco
    50 g
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • limón
    1
  • yemas de huevo
    4
  • de corazones de alcachofa en conserva (escurridos y en cuartos)
    240 g
  • de tomillo seco
    2 cucharaditas
  • de nata
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 722.5 kcal / 3020 kJ
Protein 18.6 g
Tuk 41.2 g
Sacharidy 69.3 g
Vláknina 11.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...