Rindfleisch-Pie mit Bier

Rindfleisch-Pie mit Bier

3.2 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
4 Portionen

Suroviny

Rindfleisch-Füllung
  • Olivenöl
    40 g
  • Rindfleisch, ohne Knochen in Würfeln (2 cm)
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Speisestärke
    15 g
  • Wasser
    250 g
  • Porree in Ringen
    150 g
  • Bier dunkle
    330 g
  • frischer Thymian abgezupft
    1 TL
  • Worcestershire Sauce
    1 EL
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Brühwürfel für Fleischbrühe (für 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
  • Mehl
    150 g
  • Butter kalt, in Stücken
    65 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Eigelb verquirlt
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 39 g
Kalorie 2711 kJ / 647 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...