Kalbsragout im Brotlaib

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • starkes Mehl
    50 g
  • Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (ca. 5 cm)
    800 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Koriander, frisch abgezupft
    10 g
  • Petersilie, frisch abgezupft
    10 g
  • Basilikum, frisch abgezupft
    10 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Speckwürfel
    200 g
  • Zwiebel in Spalten
    500 g
    500 g rote Zwiebel, in Spalten
  • weiβer Rum
    40 g
    40 g Brandy
  • Tomaten, gewürfelt, aus der Dose
    150 g
  • Frühlingszwiebel in dünnen Ringen
    100 g
  • Kräutermischung, getrocknet (z. B. Rosmarin, Minze und Thymian)
    25 g
  • Rotwein
    100 g
  • Rinderfond
    300 g
  • Bauernbrot (ca. 1000 g)
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1508 mg
Protein 40 g
Kalorie 2523 kJ / 603 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...