Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de viande d'agneau, coupée en dés
- 100 g d'oignon jaune
- 250 g de viande de porc maigre, dénervée et coupée en cubes
- 100 g de lard dégraissé, en tranches
- 50 g de vin blanc
- 250 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de paprika doux
- 2 oignons rouges, émincés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1260.8 kJ / 303 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Echine aux échalotes et au thym
1u. 40min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Spaghetti aux boulettes
1 Std.
Scotch eggs
1 Std. 25 Min
Bœuf aux cacahuètes
25 min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1h 45 min
Stifado de bœuf
1h 30min
Longe de porc à la riojana
50 min
Laap de bœuf
1h 30min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min