Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Sacharidy
- 95.8 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondue savoyarde
25min
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Oignon farci croustillant
55 Min
Les beurres aromatisés
24 Std.
Flammekueche
1h 50 min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Risotto au vin rouge
45min
Œuf, poitrine fumée et poivrons grillés
35 Min
La fondue aux trois fromages
4h 35 min
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min