
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de tomme de Savoie coupée en morceaux
- 200 g de comté coupé en morceaux
- 200 g de beaufort coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1057 kcal / 4421 kJ
- Protein
- 52.2 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 95.8 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Crème de radis roses et mascarpone
20min
Flammekueche
1hod. 50min
Œuf, poitrine fumée et poivrons grillés
35min
Œufs à la mexicaine et au guacamole
30min
Fondue savoyarde
25min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Tarte flambée vaudoise
1hod. 30min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Soupe d'alpage
40min
Fondue savoyarde
15min