Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Sacharidy
- 95.8 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Fondue suisse moitié-moitié
30 Min
La poutine
1h 35min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 Min
Pipe rigate gratinés
1 Std.
Croûte au fromage d'abondance
45 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Gratin gourmand de macaroni
50min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 Min