Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de joues de porc, coupées en fines lanières (5-10 mm)
-
400
g de tomates entières pelées au jus, en conserve
nebo 400 g de tomates concassées en conserve - 1 piment rouge, taille et variété à ajuster à votre goût pour les plats épicés
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 320 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 454 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 min
Riz à l'espagnole
50min
Façon thaïe
25 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40 min
Mélange d'épices gyros
5min
Mash de pommes de terre, piquillos et olives
45 min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2 godz.
Trofie au pesto
40 min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 Min
Gnocchi aux trois couleurs
35min