Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 50 g toucinho cortado em cubos pequenos
- 10 g massa de pimentão
- 3 - 5 pés de poejo, só as folhas
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1200 g água
- 50 g vinagre
- 6 ovos
- 300 g pão alentejano de véspera cortado em fatias muito finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1342.6 kJ / 320.9 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1139.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Açorda de bacalhau com tomate
25 Min
Migas de broa com bacalhau
30 Min
Perdiz de escabeche
24h
Tomatada com ovos escalfados
55min
Sopa do Espírito Santo
55min
Açorda de tomate
20min
Sopa do vidreiro
45min
Piza de espargos e ervilhas com ovo estrelado
40 λεπτ.
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min
Favas com chouriço
45min
Favas guisadas
50 Min