Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cozze fresche, pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli borlotti in scatola lessati, sgocciolati
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 200 g di pasta integrale di frumento e farro (formato a piacere)
- prezzemolo tritato a piacere (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1909 kJ / 456 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 16.5 g
Alternativní recepty
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Riso e verze
1 godz. 10 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Ziti con ragù alla napoletana
1 godz. 30 min
Pizza di scarola
3h 30min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min