Kompatibilní verze
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
nebo butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45 min
Cod with citrus butter
50 Min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.