Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
TM6 TM5

Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce

3.3 (4 hodnocení)

Suroviny

Pollock with Potato and Squash Crust

  • 150 g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
    nebo butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g potatoes, cut in pieces
  • 40 g onions, halved
  • 2 dash lemon juice
  • 1 medium egg
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
  • ground black pepper, to taste

Chablis Sauce

  • 30 g shallot, halved
  • 30 g spring onions, cut in pieces
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
  • 10 g unsalted butter
  • 50 g dry white wine (Chablis)
  • 200 g cream
  • 10 g plain flour
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1488 kJ / 355 kcal
Protein
27 g
Sacharidy
13 g
Tuk
21 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty