Kompatibilní verze
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
nebo butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min