Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1521 kJ / 364 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 21.6 g
Alternativní recepty
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min