Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1521 kJ / 364 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 21.6 g
Alternativní recepty
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min