Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1521 kJ / 364 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 21.6 g
Alternativní recepty
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min