Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (volitelně)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 21.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 dk
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1sa
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 dk
Beef Bourguignon
1sa 30 dk