Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM5 TM6

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.7 (25 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions, quartered
  • 200 g red onions, quartered
  • 100 g olive oil, plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (volitelně)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
  • 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1507 kJ / 360 kcal
Protein
34.2 g
Sacharidy
6.9 g
Tuk
21.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty