Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (volitelně)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 21.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min