Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (volitelně)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 21.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min