Steamed Cod with Vizcaina Sauce

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.6 30 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • roasted red peppers, preserved
    50 g
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • onions quartered
    250 g
  • red onions quartered
    200 g
  • olive oil plus extra for greasing
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • ground cayenne pepper (volitelně)
    1 pinch
  • water
    100 g
  • cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
    900 g
  • fresh parsley leaves only, for garnish
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 34.2 g
Kalorie 1507 kJ / 360 kcal
Tuk 21.8 g
Sacharidy 6.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...