
Zařízení & příslušenství
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Příprava 10min
Celkový 50min
6 portions
Suroviny
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (volitelně)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
360 kcal /
1507 kJ
Protein
34.2 g
Tuk
21.8 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

SEAFOOD
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko