Zařízení & příslušenství
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (volitelně)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
34.2 g
Kalorie
1507 kJ /
360 kcal
Tuk
21.8 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SEAFOOD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min