
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (volitelně)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 21.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Cod with citrus butter
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min