Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a tocchetti (2 cm)
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 24 fiori di zucca, puliti
Fonduta di Taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1082.3 kJ / 258.5 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 34.2 mg
Alternativní recepty
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45 min
Fiori di zucca ripieni
1h
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55min
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Flan di carote
50min