Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a tocchetti (2 cm)
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 24 fiori di zucca, puliti
Fonduta di Taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1082.3 kJ / 258.5 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 34.2 mg
Alternativní recepty
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 godz.
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Fiori di zucca ripieni
1 godz.
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Crostata con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 godz. 30 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 godz.