Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle pelate
- 120 g di cotechino cotto, a pezzi
- 65 g di pane raffermo, precedentemente ammollato nel latte e ben strizzato
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- 2 pizzico di sale
- 50 g di pangrattato (volitelně)
- 100 g di patate viola, pelate e a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di latte + q.b. per ammollare
- 50 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 37.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Blinis con salmone
1h
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min