Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle pelate
- 120 g di cotechino cotto, a pezzi
- 65 g di pane raffermo, precedentemente ammollato nel latte e ben strizzato
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- 2 pizzico di sale
- 50 g di pangrattato (volitelně)
- 100 g di patate viola, pelate e a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di latte + q.b. per ammollare
- 50 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 37.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di patate con polpo
1h
Flan di funghi porcini
1h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Bicchierini tricolore
3h 30min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 Std. 30 Min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 Min
Zuppa di vongole e uova
40min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40min