Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di lonza di maiale
- 200 g di pancetta a fette
- 50 g di mortadella a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1996 kJ / 477 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Lonza alla salvia
1 Std. 10 Min
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1h
Involtini di pollo in salsa di birra
45 Min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 15 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h
Roastbeef in salsa verde con patate
40min