Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di latte in polvere magro
- 35 g di destrosio
- 4 g di farina di semi di carrube
- 170 g di zucchero
- 65 g di tuorli (circa 4)
- 580 g di latte intero
- 120 g di panna (30-40% di grassi)
- ½ stecca di vaniglia, solo i semini estratti
- cubetti di ghiaccio q.b. per raffreddare
- 6 biscotti savoiardi
- 100 g di liquore Alchermes rosso
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao) in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3829.2 kJ / 915.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 100.1 g
- Tuk
- 42.1 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 484 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato al torrone
10 godz. 20 min
Gelato al gianduia
10 godz. 20 min
Granita alle mandorle e lime
10 Min
Colombine con gelato all'amaretto
10 godz. 20 min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Gelato fiordilatte
10h 30min
Gelato ai pinoli e caffè
8 Std. 30 Min
Granita al caffè
8h 20min
Spagnola
10 godz. 20 min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8 Std. 25 Min
Gelato allo zabaione
10 godz. 20 min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15min