Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone w ćwiartki
- 150 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 20 - 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 10 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 10 g musztardy francuskiej
- 1 żółtko
- 60 - 80 g oliwy z oliwek
- 15 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kawior z pieczarek
30 min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Remoulade
10min
Kebabczety z grilla
2h 30min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Sos jajeczny do chlebków naan
25 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 Min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Sos tatarski
5min