Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ząbek czosnku
- 10 czarnych oliwek, bez pestek
- 200 g sera owczego (typu feta lub mizithra), pokrojonego na kawałki
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 50 g śmietany, 18% tłuszczu, gęstej
- 15 g koncentratu pomidorowego
- ½ łyżeczki rozmarynu, suszonego
- ½ łyżeczki oregano, suszonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 821.2 kJ / 196.2 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z tuńczyka
20 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z oliwek
5 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z łososia
5 Min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min