Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 godz. 30 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Sabayon classique
15min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13h
Sabayon au citron
15min
Lotte à l'andouille
1 godz. 20 min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Chutney à la mangue
4 Std.
Sauce aux câpres
30 Min