Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Sabayon au citron
15 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Bar au beurre de groseilles
55 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12h 30 min
Sabayon anisé
15 Min
Chutney de poires
55 Min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min