
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre
- 60 g de vin pétillant type vouvray
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 70.8 kcal / 292.2 kJ
- Protein
- 0.2 g
- Tuk
- 6.8 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon de fruits exotiques
30min
Sauce gribiche
15min
Œuf mi-mollet aux épinards
1hod. 50min
Tarama aux œufs de cabillaud
1hod. 15min
Sabayon au citron
15min
Langoustines sauce au whisky
1hod. 10min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2hod.
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sauce périgourdine
35min
Sabayon
15min
Tarama et ses miniblinis
1hod. 45min