Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Velouté de langoustines à la vanille
55min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Baba au rhum
3 Std.
Filet mignon de veau aux écorces d'oranges confites-purée betteraves-pommes de terre
1 Std. 15 Min
Vichyssoise au haddock
45min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1 Std. 15 Min