Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 4 oeufs
- 50 g de pain blanc, frais ou rassis, en morceaux
- 100 g de lait
- 20 g d'huile, et plus pour graisser le moule
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 800 g de viande hachée, porc et boeuf
- 2 oeufs crus
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- ½ c. à café de paprika en poudre, doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Potage façon minestrone
50min
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Soupe mystère
45min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min
Sauce béarnaise
15min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1h