Truite à la sauce hollandaise

2.8 4 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
2 portions

Suroviny

  • 750 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre en morceaux (3-4 cm)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 350 g mélange de légumes (asperges, chou-fleur en bouquets, carottes), en morceaux
  • 2 truites, vidées et nettoyées (env; 220 g chacune)
  • 2 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
  • ¼ c. à café de poivre noir moulu
Sauce hollandaise
  • 100 g de beurre doux, en morceaux
  • 4 jaunes d'œufs
  • 50 g de vin blanc
  • 10 g de jus de citron fraîchement pressé
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre noir moulu
  • 2 citrons (pour le jus et le service), en quartiers

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 44 g
Kalorie 3694 kJ / 882 kcal
Tuk 59 g
Vláknina 7.1 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...