Soupe de champignons marrons-bacon

Soupe de champignons marrons-bacon

4.8 545 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g d'échalotes pelées et coupées en quatre
  • 20 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre
  • 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve cuits (en bocal ou sous vide),
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 600 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe de mascarpone
  • 8 tranches de bacon coupées en lamelles
  • 4 c. à café de crème fraîche épaisse
  • 2 brins de persil frais ciselés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 10 g
Kalorie 1046 kJ / 250 kcal
Tuk 15 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...