Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes, en morceaux
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 350 g d'eau
- 450 g de petits pois surgelés
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre frais, et 1 c. à soupe pour le velouté
- 1 brin de menthe fraîche, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Velouté de petits pois et feta
35min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 Min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min