Kompatibilní verze
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua
- 12 huevos de codorniz
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de huevas de mújol
- 10 g de zumo de limón
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 100 g de huevas de salmón
- 6 - 12 ramitas de eneldo fresco
- 24 alcaparras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 119 kJ / 29 kcal
- Protein
- 2.54 g
- Sacharidy
- 0.18 g
- Tuk
- 1.91 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15 min.
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Pudin de pescado
2h 15 min.
Compota de cebolla roja
2h 10min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Lentejas con foie escabechado
33h 30 min
Tartar de buey
10min
Risotto a la milanesa
30min
Dip de nata y gorgonzola
5min
Crema de caramelo
2h 10min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1h 30min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min