Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de vino blanco
- 500 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 2 hojas de laurel secas
- 2 clavos
- 1 cucharadita colmada de sal
- 500 g de setas frescas (boletus, champiñones, de cardo, etc.)
- 8 granos de pimienta negra
- aceite de oliva virgen extra para llenar el tarro (aprox. 300 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 948 kJ / 226 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1603.1 mg
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25min
Alcachofas en aceite
1h 40min
Pan frito indio (panipuri)
1h
Sal de algas para pescados y mariscos
5 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Jardinera de verduras en vinagre
1h 15min
Cardo con carabineros
1h
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Guiso de setas de primavera
30 Min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Perdices confitadas
26h 30min