Kompatibilní verze
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre doux
- 100 g de vermouth, type Noilly Prat®
- 300 g d'eau
- 40 g de moutarde à l'ancienne
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 400 g de chou frisé, coupé en chiffonnade
-
2
saucisses de Morteau
nebo 2 saucissons à cuire - 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2611 kJ / 627 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20min
Filet mignon en croûte
1 Std. 5 Min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Mignons de porc à l'époisses
1h 15min
Côtes de porc fermier et aubergines
1h 15min
Paleron au potiron et au vin blanc
3h
Palette à la diable
1h
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min