Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filet mignon de porc
- ½ c. à café de sel
- poivre moulu
- 150 g de farine
- 75 g de beurre mou, coupé en dés
- 50 g d'eau froide
- 2 c. à soupe de feuilles de thym frais
- farine, pour le plan de travail
- 120 g d'oignon rouge (1),coupé en 4
- 5 tranches de lard fumé (70 g)
- 60 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en tranches
- 1 jaune d'œuf
- 1 branche de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2555 kJ / 611 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Filet mignon de porc mariné
5h 15min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 godz. 15 min
Sauté de porc au curry
1 godz.
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2h 35min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1 godz.
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.