Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filet mignon de porc
- ½ c. à café de sel
- poivre moulu
- 150 g de farine
- 75 g de beurre mou, coupé en dés
- 50 g d'eau froide
- 2 c. à soupe de feuilles de thym frais
- farine, pour le plan de travail
- 120 g d'oignon rouge (1),coupé en 4
- 5 tranches de lard fumé (70 g)
- 60 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en tranches
- 1 jaune d'œuf
- 1 branche de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2555 kJ / 611 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Endives au jambon
1h 15 min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45min
Saucisse de morteau briochée
5 Std. 25 Min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2h 35 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Croziflette
1h 25min
Parmentier de canard aux oignons
50min
Flammekueche
1h 50 min