Zařízení & příslušenství
洋蔥鮭魚清湯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切細絲100 克
-
水1000 克
-
新鮮鮭魚片 切塊(約3公分)200 克
-
板豆腐 切塊(約3公分)60 克
-
蔥 切段(約3公分)15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
219.4 mg
Protein
23.6 g
Kalorie
1134.7 kJ /
271.2 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
1603.8 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan