Zařízení & příslušenství
香根炒雞絲
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
雞胸肉300 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
-
油15 克
-
玉米粉1 大匙
-
水500 克
-
蒜頭15 克
-
新鮮香菜 只取莖,切段(約2公分)30 克
-
醬油膏10 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切圈10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
655.1 mg
Protein
35.6 g
Kalorie
1245.2 kJ /
297.9 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
85.2 g
Sacharidy
17.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-雞肉
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan