木瓜蘋果排骨湯

木瓜蘋果排骨湯

4.3 16 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 排骨 先以熱水川燙去血水
    200 克
  • 木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)
    150 克
  • 蘋果 去皮,去籽,切塊(約3公分)
    150 克
  • 800 克
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.7 g
Kalorie 800.6 kJ / 191.5 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 9.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...