Zařízení & příslušenství
木瓜蘋果排骨湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
排骨 先以熱水川燙去血水200 克
-
木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
蘋果 去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.7 g
Kalorie
800.6 kJ /
191.5 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
9.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
這樣吃最美
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan