Zařízení & příslušenství
黑椒牛小排
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
牛小排 (無骨),切條(1公分X5公分)400 克
-
醬油膏1 大匙
-
米酒1 大匙
-
黑胡椒粗粒1 茶匙
-
油10 克
-
洋蔥 切條(寬約1公分)100 克
-
蔥 切段(約5公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
212.4 mg
Protein
17.9 g
Kalorie
1411 kJ /
337.5 kcal
Tuk
26.7 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
11.3 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
炎夏解方
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan