黑椒牛小排

黑椒牛小排

4.3 26 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 牛小排 (無骨),切條(1公分X5公分)
    400 克
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 茶匙
  • 10 克
  • 洋蔥 切條(寬約1公分)
    100 克
  • 切段(約5公分)
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 212.4 mg
Protein 17.9 g
Kalorie 1411 kJ / 337.5 kcal
Tuk 26.7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...