Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 aubergines, coupées en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 150 g de poivron rouge, détaillé en cubes
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 300 g de restes de viande cuite, coupés en petits morceaux ou effilochés
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (persil, coriandre, cerfeuil...)
- 30 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1514.5 kJ / 363.8 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 76 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille
55 Min
Lasagne aux trois poivrons
1h 25min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 godz. 20 min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 godz. 20 min
Moussaka
1 godz. 40 min
Couscous au poulet et aux aubergines
1h
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1 godz. 20 min
Ratatouille provençale
1h
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min