Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 brin d'estragon frais, les feuilles uniquement
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc (de préférence vinaigre à l'estragon)
- 200 g de beurre doux
- 4 jaunes d'oeufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 192 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce choron
20 Min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2 Std. 15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Baguette
3h 45min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce hollandaise
25min
Soupe au potiron
35 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Pâte de base pour pain
24h 5 min