Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 brins d'estragon frais
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1272 mg
Alternativní recepty
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Mayonnaise
5min
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Sauce choron
20 Min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2 godz. 15 min
Sauce au poivre vert
20 Min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Pain de viande
1h 20min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min