Zařízení & příslušenství
Rissoler 200 g de poireaux
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 portion
Suroviny
-
20 g d'huile d'olive20 g d'huile végétale
-
170 - 200 g de poireau en rondelles (1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
9 mg
Protein
4 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Caramel liquide
25min.
Dorer légèrement ail et oignons
Žádné hodnocení
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min.
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min.
Caraméliser 200 g d'oignons
40min.
Dorer 200 g d'oignons
25min.
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min.
Rissoler 300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Rissoler 200 g d'oignons
20min.
Sauce au caramel
1hod. 30min.
Cuisson du riz
25min.
Coleslaw
10min.