Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota, pelata
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di burro a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 400 g di birra stout
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 pizzico di sale
- fette di pane casereccio tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1109 kJ / 265 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30 min
Spezzatino di vitello al curry
40 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30 min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min