Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota, pelata
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di burro a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 400 g di birra stout
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 pizzico di sale
- fette di pane casereccio tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1109 kJ / 265 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Spezzatino alla birra scura
13h 30min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Spezzatino di vitello al curry
40 Min