Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 500 g di cavolfiori, le cimette
- 2 uova
- ½ pomodoro di media grandezza a pezzi
- 50 g di semolino di grano duro
- 50 g di panna acida (10% di grassi)
-
150
g di Gouda a tocchetti (1 cm)
nebo 150 g di Emmental a tocchetti (1 cm) - 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (es. prezzemolo, erba cipollina, cerfoglio, ecc.) tritate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 60 g di pangrattato
- pangrattato q.b.
-
burro concentrato (o chiarificato) q.b.
nebo olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 godz.
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1 godz.
Bruco polpetta (di verdure)
40min
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Polpette di spinaci
35min
Polpette di ricotta
50min
Polpette di melanzane e noci
1 godz.