
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
Cottura del riso e della zucca
- 1000 g di acqua
- 150 g di riso Venere
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
Crema di zucca
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di rosmarino secco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 395 kcal / 1653 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 13.2 g
- Sacharidy
- 62.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata riso venere, salmone e fragole
1 Std. 30 Min
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40 Min
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50 Min
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1 Std. 20 Min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 Min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3 Std. 30 Min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 Std. 10 Min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1 Std. 30 Min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 Min
Farro asparagi e frittatina in forma
45 Min
Riso Venere al profumo di mare
1 Std.
Insalata di riso rosso e mele
50 Min