
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pici
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 1 uovo medio
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
Salsa all'aglione
- 4 spicchi di aglio tipo aglione
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco a pezzi
- acqua q.b.
- farina di mais q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 871 kcal / 3644 kJ
- Protein
- 22.1 g
- Tuk
- 27.8 g
- Sacharidy
- 133.2 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Schiacciata con l'uva
2hod.
Pan co' Santi
7hod.
Lampredotto
1hod. 20min
Crostini con crema di milza
1hod.
Peposo toscano
1hod. 30min
Bozza pratese
2hod. 45min
Castagnaccio
1hod.
Paté di fegatini
30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pappa al pomodoro
35min
Schiacciata fiorentina
50min