Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pici
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 1 uovo medio
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
Salsa all'aglione
- 4 spicchi di aglio, tipo aglione
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco, a pezzi
- acqua q.b.
- farina di mais q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3644 kJ / 871 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 133.2 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Gnudi toscani
40 Min
Paté di fegatini
30 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Panforte
1 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pan co' Santi
7h
Pappa al pomodoro
35 Min
Castagnaccio
1 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min