Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pici
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 1 uovo medio
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
Salsa all'aglione
- 4 spicchi di aglio, tipo aglione
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco, a pezzi
- acqua q.b.
- farina di mais q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3644 kJ / 871 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 133.2 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté di fegatini
30min
Pappa al pomodoro
35min
Peposo toscano
1h 30 min
Schiacciata con l'uva
2u.
Gnudi toscani
40min
Schiacciata fiorentina
50min
Ricciarelli
7h
Crostini con crema di milza
1u.
Castagnaccio
1u.
Pan co' Santi
7h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min