Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio senza anima (volitelně)
- 200 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane per tramezzini
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3075 kJ / 735 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 59.1 g
- Tuk
- 52.2 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Salsa piccante allo zenzero
30 min
Vodka Zombie
10min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20min
Tapenade al tonno
10min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Insalata russa allo yogurt
1h
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Mousse di salmone su tartine di segale
15min