Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio senza anima (volitelně)
- 200 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane per tramezzini
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3075 kJ / 735 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 59.1 g
- Tuk
- 52.2 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Sarde in saor
25 godz.
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10min
Panzanella di pane multicereali
5sa 20 dk
Oranais all'albicocca
1 Std. 35 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Caesar salad
45min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Tartine tonno e ceci
30min
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min