Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio senza anima (volitelně)
- 200 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane per tramezzini
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3075 kJ / 735 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 59.1 g
- Tuk
- 52.2 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12h 30min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Salsa appetitosa
10 Min
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1h
Salsa tartara
10 Min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Salsa ai capperi
10 Min