Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1588 kJ / 384 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules à l'escabèche
24 Std.
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Sauce périgourdine
35min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Rognons de veau sauce madère
20min