Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1588 kJ / 384 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules à l'escabèche
24 Std.
Soupe de moules à la citronnelle
40 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Mouclade charentaise
40 Min
Moules au roquefort
40 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Mouclade
1 Std.
Nems de crevettes et émulsion d'ananas
45 Min