Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 20 g
- Kalorie
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de viandes express
1h 5min
Rillettes de lapin
12 Std.
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Rillettes de porc tradition
12 Std.