Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 20 g
- Kalorie
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Terrine de volaille pistache-citron
24hod.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Terrine de canard
24hod.
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pâté périgourdin
48 Std.
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rillettes de lapin
12h
Rillettes de poulet
6 Std.
Rillettes de porc tradition
12h