Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 20 g
- Kalorie
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté périgourdin
48h
Tourtes au porc et champignons
1h 30min
Foie gras de canard
72 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15 min
Rillettes de canard
2 godz. 30 min