Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g de almejas frescas pequeñas
nebo 150 g chirla fresca - 100 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 5 ramitas de perejil fresco
- 600 g de agua
- 1 diente de ajo
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 140 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de zumo de naranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2189 kJ / 524 kcal
- Protein
- 13.73 g
- Sacharidy
- 57.11 g
- Tuk
- 26.67 g
- Vláknina
- 2.58 g
Alternativní recepty
Paella de marisco
50min
Arroz caldoso
1h 15min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Fabes con almejas
30min
Arroz con bogavante
1h
Patatas mare nostrum
1h
Fideuá de mariscos
45min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Patatas guisadas con gambones
1h
Arroz caldoso con mejillones
50min
Arroz caldoso con pez espada
40min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h