Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g de almejas frescas pequeñas
nebo 150 g chirla fresca - 100 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 5 ramitas de perejil fresco
- 600 g de agua
- 1 diente de ajo
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 140 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de zumo de naranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2189 kJ / 524 kcal
- Protein
- 13.73 g
- Sacharidy
- 57.11 g
- Tuk
- 26.67 g
- Vláknina
- 2.58 g
Alternativní recepty
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Arroz caldoso con pez espada
40 min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Fabes con almejas
30 min
Fideuá de mariscos
45 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Arroz con bogavante
1 Std.
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min
Arroz a banda
1 Std.
Paella de marisco
50 min