Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de conejo cortado en trozos
- 250 g de pollo cortado en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo (volitelně)
- 1 - 2 alcachofas frescas en cuartos
- 250 g de verduras variadas para paella (judías verdes, garrafón)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de pimentón
-
1
pellizco de hebras de azafrán
nebo ½ cucharadita de colorante alimentario - 700 g de agua
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 limón cortado en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2772 kJ / 663 kcal
- Protein
- 31.08 g
- Sacharidy
- 61.19 g
- Tuk
- 32.69 g
- Vláknina
- 4.78 g
Alternativní recepty
Macarrones boloñesa
40 Min
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Arroz caldoso con especias
40 Min
Lentejas estofadas para dos
2 godz. 30 min
Arroz meloso con verduras
1 Std.
Arroz empurdanés
1 Std.
Fideuá de mariscos
45 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min
Paella de marisco
50min