Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 50 g de cebolla
- 90 g de tomate triturado en conserva
- 3 dientes de ajo
- 1 - 2 bogavantes frescos (500-600 g con su jugo) cortados en trozos pequeños
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 - 2 alcachofas frescas limpias y en 8 trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2456 kJ / 587 kcal
- Protein
- 41.85 g
- Sacharidy
- 41.71 g
- Tuk
- 2.81 g
- Vláknina
- 2.65 g
Alternativní recepty
Sepia al ajillo
25 Min
Almejas a la marinera
30 min
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Cigalas al ajillo
20 Min
Fabes con almejas
30 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Fideuá de mariscos
45 Min
Arroz meloso con cigalas
45 Min
Arroz con pulpo
45 Min
Arroz a banda
1h