Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux, pour la plaque à muffins
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 2 ciboules (30 g env.), ciselées
- 50 g de tomate séchée à l'huile, égouttée
- 4 œufs
- 70 g de farine de blé
- 200 g de lait
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 tranches de jambon fumé, type jambon de la Forêt-Noire, en grandes tranches pour tapisser les empreintes de la plaque à muffins
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 760 kJ / 181 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Cake chorizo-emmental sans œuf
1 Std.
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45min
Minisoufflés au poulet et au fromage
1 Std.
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min